Products
Võta meiega ühendust
Tel.: 0086-13910819265
Mobiil: 0086-10-61763316-210
E-post: [email protected]
Aadress: Room 1-6, Building 2, Hongfu Science Park, BeiQiJia Town, Changping District, Beijing, China
Tehas Aadress: Xiangtian Industrial Park, San Zhua Lun Street, Jingan County, Yichun City, Jiangxi Province 330600, China

BT-150D CNC Brusilica alata

BT-150D CNC alat za brušenje proizvođač BT-150D CNC umetak brusilica se uglavnom koristi za brušenje PCD alata i alata; CBN alati i alati od karbida. Ne samo da možete precizno pozicionirati alat, nego se i hraniti izravno u položaj, što rezultira visokom učinkovitošću. BT-150D 4-osna brusilica s alatom CNC, PCD alat se može lako postaviti na pravo mjesto okretanjem dva vijka poprečnog radnog stola. BT-150D CNC Brusilica alata Karakteristike, kut i luk mogu se mjeriti pomoću CCD video sustava, što ga čini spremnim za brušenje.

BT-150D 4-osna CNC precizno dodavanje brusilice može se postići servo sustavom. Na taj način, operacija brušenja će biti pouzdana, postojana i dosljedna bez ljudske interferencije.

Saada päring Räägime nüüd

BT-150D CNC Brusilica alata Karakteristike

1. Vodilica alata: Vodilica s visokopreciznim valjkom uvelike poboljšava krutost, preciznost i trajnost stroja.
2. Softver za brušenje: BT-150D CNC alat za mljevenje Demina Precision Machinery Co., Ltd, je razvio softver za brušenje i može postaviti različite parametre brušenja kojima upravlja sustav baze podataka.
3. Recipročni klatni mehanizam glave za brušenje: Zamah glave za brušenje pokreće servo motor, a frekvencija oscilacija od 0-50 /min, podesiva ljuljačka između 0 i 120 mm. Brusni kotač je s ravnomjernom potrošnjom i pravovremenim samoostrenjem osigurati preciznost i hrapavost brušenja. Osciliranje brusnog kola se kontrolira programom CNC i vrlo se jednostavno pomiče s optimizacijom brzine. U programu se može postaviti duljina oscilacija, položaj i frekvencija.

BT-150D CNC Primjena brusilice umetaka i servis nakon prodaje

Kako bi se korisnicima olakšalo rukovanje strojem, nudimo i upute i priručnik za dijelove, ne uključujući dio za brzo nošenje;
Jednogodišnje ograničeno jamstvo;
Rok isporuke: 45 radnih dana nakon što smo primili polog ako se može zatražiti poseban zahtjev;
Uvjeti plaćanja: T/T, 30% kapara unaprijed, 70% plaćanje računa prije isporuke;
Paket: drvena kutija;
Valjanost ponude: 90 dana;
BT-150D CNC Cijena brusilice: razumnija.

Softverski paket: Ovaj paket može samljeti više od dva ravna oštrica i jedan radijus. Položaj oscilacija brusnog kola, frekvencija oscilacija i duljina oscilacija mogu u programu proizvoljno; možete odabrati brzinu kretanja, vrijeme zadržavanja prema trajnosti brusnog kola; može postaviti sigurnu udaljenost svakog ruba kako bi se smanjilo vrijeme brušenja. Ovi se parametri mogu stalno optimizirati za kasniju uporabu.
Ako se želite raspitati o BT-150D CNC cijeni brusilica, slobodno nas kontaktirajte.

Uurimine

*Nimi:
*E-post:
Lisateave meie toodete kohta Rohkem teada
Copyright © Guangdong Hwashi Technology Inc Kõik õigused reserveeritud.