Grupp
Võta meiega ühendust
Tel.: 0086-13910819265
Mobiil: 0086-10-61763316-210
E-post: [email protected]
Aadress: Room 1-6, Building 2, Hongfu Science Park, BeiQiJia Town, Changping District, Beijing, China
Tehas Aadress: Xiangtian Industrial Park, San Zhua Lun Street, Jingan County, Yichun City, Jiangxi Province 330600, China

Beijing Demina Machinery će sudjelovati na 19. DMP SHOW-u


2019-03-14


Peking Demina Strojevi će prisustvovati 19. DMP SHOW u Dongguan, Kina Peking Demina Strojevi je lider u industriji alat za brušenje. Naša tvrtka je nakupila bogate tehničke i servisno iskustvo tijekom godina prodaje proizvoda, a mi smo committed za pružanje klijentima s više sveobuhvatnih rješenja. Sada smo također agent reznog alata i bušilica brusilica s. Pružamo pravi proizvod i sveobuhvatne tehničke konzultantske usluge. Osim toga, uspostavili smo servis za oštrenje alata u Pekingu i CNC proizvodnom centru u provinciji Jing’an Jiangxi. Dobro došli u našu tvrtku.

attend in the 18th imtex exhibition

Naša tvrtka će donijeti novi tip alat za brušenje BT-150D i drugih strojeva da prisustvuju DMP show od 28. studenoga do 1. prosinca.

1. BT-150D PCD&PCBN Stroj za brušenje alata.

BT-150D 4-osna CNC PCD&PCBN Brusilica alata je izrađena od osi oscilacije brusnog kola (X-axis), osi kuta nagiba brusnog kotača (B-axis), osi rotacije u horizontalnoj ravnini (C-axis), osovine za dodavanje radnog komada (Y-axis). osovina za napajanje radnog komada (Y-axis) je opremljena pravilom rastera, a povratna veza položaja zatvorene petlje se koristi za osiguranje preciznosti brušenja mikronskih razina. Alatna brusilica je pouzdana u izvedbi i prikladna je za masivnu proizvodnju umetaka od tvrdog metala, PCD i CBN umetaka. Kada je centriranje završeno, brušenje će se obaviti automatski, ostvarujući konstantno brušenje tlaka i fleksibilnu hranu. Ujednačena potrošnja brusnog kotača može se mjeriti i kompenzirati sustavom, tako da se može postići proizvodnja s dugim ciklusom.

2. BT-150M PCD&PCBN Stroj za brušenje alata

BT-150M PCD&PCBN alatna brusilica izrađena je od osi oscilacije brusnog kotača (X-axis), osi rotacije alata u horizontalnoj ravnini (C-axis), osovine za radni komad (Y-axis). X-axis i C-axis mogu se automatski upravljati pod kontrolom PLC-a. Alatna brusilica je pouzdana u izvedbi i prikladna je za masivnu proizvodnju umetaka od tvrdog metala, PCD i CBN umetaka. Kada je centriranje završeno, brušenje će se obaviti automatski, ostvarujući konstantno brušenje tlaka i fleksibilnu hranu.

3 axis cutter grinder

3. Talijanski brusilica CUOGHI APE40

Brusilica APE40 može brusiti bušilice i slavine promjera od 2mm do 40mm. Lijevi ili desni rezni rubovi su od jednog komada do 12 komada. Alati također mogu biti lijevi i desni. Stroj je u skladu sa CE standardom Europske unije.

4. Talijanski CUOGHI Micra 10 Integrirani stroj za oštrenje samocentrirajućih dijelova

Micra 10 Integral brušena brusilica je dizajnirana s integriranom aluminijskom legurom kao ležaj. Dizajn je razuman, mehanizam je kompaktan, krutost je dobra, a preciznost brušenja visoka. Vratilo brusnog kotača i naprava za stezanje bita ugrađeni su na kosi nosač. Položaj dijamantne olovke je fiksiran, a brusni kotač se može koristiti kao relativni napon. Alatni mikroskop ima dvije funkcije: pozicioniranje prije brušenja; praćenje nagiba leđa i brušenja rubova dlijeta. Osim toga, točnost geometrije bita i točnost pozicioniranja bita mogu se promatrati i otkriti nakon brušenja bušilicom.

Lisateave meie toodete kohta Rohkem teada
 • BEIJING DEMINA PRECISION MACHINERY CO., LTD.

  JIANGXI GEQI GRINDING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Aadress: Room 1-6, Building 2, Hongfu Science Park, BeiQiJia Town, Changping District, Beijing, China
  Tehas Aadress: Xiangtian Industrial Park, San Zhua Lun Street, Jingan County, Yichun City, Jiangxi Province 330600, China
  Kontakt: Zhiyong Shu Tel.: 0086-13910819265
  Mobiil: 0086-10-61763316-210 E-post: [email protected]
  Tel-Nub: 0086-10-62965622 0086-13910819265

 • Päring nüüd

  *Nimi:
  *E-post:
Copyright © Guangdong Hwashi Technology Inc Kõik õigused reserveeritud.