O nama

Ⅰ.Naša povijest

BEIJING DEMINA PRECISION MACHINERY CO., LTD osnovana je 2003. godine. Kao rezač zaglađivača i pionira industrije, Deming, tvrtka je stekla bogato iskustvo u tehnologiji i uslugama za prodaju proizvoda, posvećeno pružanju korisnicima sveobuhvatnijeg rješenja. Trenutno, naša tvrtka razvijene zemlje sve vrste alata za rezanje i bušenje brušenje opreme, može pružiti najprikladnije proizvode za različite korisnike, i pružiti cijeli niz tehničkih savjetodavnih usluga; u Pekingu servisni centar alata, Tianjin i okolna područja pružaju proizvodnju cjelokupnog alata od karbida, ukupne legure bitova i nestandardnih alata za rezanje i brušenja; Također ima više od 10 godina proizvodnje alatnih strojeva i razvojno iskustvo našeg poduzeća, razvoj i proizvodnju BT150 serije dijamantnog alata za brušenje, univerzalni alatni stroj za brušenje i BT560 alatni alat za detekciju, alatni stroj za brušenje CNC i alat za brušenje. U 2016. godini uspostavili smo cjelovitu proizvodnu i proizvodnu bazu alatnih strojeva u okrugu Jingan u provinciji Jiangxi, a osnovali smo Jiangxi Demina Precision Machinery Co., Ltd. i Jiangxi Demina Precision Machinery Co., Ltd., a na temelju toga trenirali smo obuku rezanja talenata.

history

Ⅱ.Naša tvornica

Naša tvornica ima ukupno ulaganje od 122,8 milijuna yuana, pokriva područje od gotovo 50 hektara, od kojih je građevinsko područje 23.466 četvornih metara, s 1 poslovna zgrada, 2 skladišta, i 4.000 četvornih metara znanstvenog istraživanja i stambenog kompleksa.

factory

Kao vodeća tvrtka u razvoju i proizvodnji strojeva za brušenje alata, Demina Manufacture Center ima desetljeća dugogodišnjeg iskustva u projektiranju sposobnosti i profesionalne arhitekture proizvodnje. Centar ne samo da je vodeći pružatelj PCD alata za brušenje alata i alata za analizu, nego također pruža usluge kao što su CNC transformacija ručno kontroliranih alata za brušenje, popravak CNC alatnih brusilica, nadogradnja kontrolnog sustava, ažuriranje softver i tako dalje.

Ⅲ.Naši proizvodi

4-osna CNC PCD alatna brusilica BT-150D

4 axis cnc pcd tool grinder bt 150d

Stroj je pogodan za masivnu proizvodnju umetka od tvrdog metala, PCD i CBN umetka. Nakon završetka centriranja, brušenje će se obaviti automatski. Ujednačena potrošnja brusnog kotača može se mjeriti i kompenzirati sustavom, tako da se može mjeriti proizvodnja s dugim ciklusom.

Main Technical Parameters:
The diameter of the Grinding wheel 150mm
Direct Drive Spindle with Water Cooling 3KW
RPM of Grinding Spindle 0~3,000RPM
Changeable Clearance Angle -5°~25°
Max Magnification of Optical Microcope 4 times
Industrial PC and Display 15 “
Magnification of CCD Measuring System 100times
Coolant Tank with Filter Paper about70L
Electrical Supply 12Kw
Voltage  Requested 380V/Three phrace/50Hz
Weight With Coolant Tank 2000Kg

BT-150J Superhard alat za brušenje alata

bt 150j superhard tool grinding machine

BT-150J PCD alatna brusilica je pouzdana u radu i lako se koristi. Zahtijeva vrlo malo ručne vještine. Zakretanje brusnog kola kojim upravlja PLC je glatko i bez obrnutih vibracija. Bez ručki na kotačima lako je kontrolirati raspon okretanja, frekvenciju i položaj zakretanja pritiskom na gumb. Uređaj koji koristi “brzo hranjenje” i “precizno punjenje” kako bi završio brzo hranjenje /uvlačenje (0,5mm /okret) i radnu hranu (3mm /okret). Time se osigurava učinkovitost proizvodnje i osigurava preciznost.

Main Technical Parameters:
1 The diameter of the Grinding wheel 150mm
2 Direct Drive Spindle with Water Cooling 3KW
3 RPM of Grinding Spindle 0~3000RPM
4 PLC Numerical Controlled Oscillation and Control on the Panel
5 Max. Oscillation Range 30mm
6 Max. Oscillation Frequency 60times/minute
7 Quick approach withdraw and precisely feeding 3mm/turn

0.5mm/turn

8 Feeding Resolution 0.001mm
9 Magnification of CCD Measuring System 100times
10 15 Industrial Displayer 15”
11 Electrical Supply 12Kw
12 Voltage  Requested 380V/Three phrace/50Hz
13 Compressure of Air Braking on Rotation Axis 6bar

Bušilica za brušenje BT-40

drill grinding machine bt 40

Bušilica, slavina, upuštač za rezanje i stepenica mogu se uzemljiti na BT-40 bez opsežnog treninga. Vertikalno brusno kolo čini prorjeđivanje weba vrlo jednostavnim. Šestostruka stezna glava s velikom točnošću jamči da je bušilica zaslužna.

APE40 Technical Data:
Sharpening diameter 2~40mm
Point Angle 40°~180°
Horizontal wheel spindle power 0.76KW
Vertical wheel spindle power 0.18KW
Wheel speed 3380 RPM
Voltage 24V

BT-560 Alatni analizator

bt 560 tool analyzer

Analizator se koristi za mjerenje geometrijskih elemenata (kao što su promjer, radijus i kut reznog ruba) bušilica i rezača. Pomoću alatnog mikroskopa i CCD kamere povećava sliku i ostvaruje prikaz u stvarnom vremenu, a upravljačka poluga i elektronički kotačić brzo i precizno podešavaju položaj mjerenja.

BT-150E 5-osna brusilica za alate CNC

bt 150e 5 axis cnc tool grinding machine

BT-150E 5-osna brusilica CNC opremljena je posebnim sustavom CNC, s aplikacijskim softverom za brušenje alata koji se temelji na sustavu Windows XP. Može brusiti bušilice, završne glodalice i kuglasti nos HSS-a i karbida. Svi programi mogu se spremati, kopirati, preimenovati i mijenjati. Prije početka brušenja alata se može napraviti i potvrditi 2D simulacija, tako da je moguće pravilno podešavanje.

Technical Data:

Work Head Frame

Hydraulic chuck BT 40
Tool Diameter Range 3-25mm
Maximum of Tool Length 200mm
Maximum of Tool Diameter 125mm
Wheel Center Hole 20mm
Number of Wheel 1-3
Spindle Power 5KW
Max.of Wheel Speed 6000rpm
X-Axis Longitudinal Traverse 360mm
Z-Axis Vertical Traverse 180mm
Y-Axis Horizontal Traverse 190mm
A-Axis Traverse Endless
W-Axis Traverse 0~200°
The accuracy of Linear Axis 0.001mm
The accuracy of the Rotary Axis 0.001°
Maximum of Linear Axis Feed Rate 15m/min
Maximum of Rotary Axis 60rpm
Controlling System 5-axis control system of Germany Beckhoff
Measuring System Data Encoder
Dimension 2300x1800x2400(h)mm
Weight 2000kg
Main Power 380V
Voltage of Power 10kw

Ⅳ.Aplikacija proizvoda

Proizvodnja brusilice s dijamantnim alatima serije BT150 pogodna je za masovnu proizvodnju umetaka od tvrdog metala, umetaka PCD i CBN.

Ⅴ.Naš certifikat

1. 150B 2-osni CNC dijamantni alat za brušenje je osvojio Pekinšku novu tehnologiju i novi certifikat proizvoda
2. 150D troosni CNC dijamantni alat za brušenje je osvojio Pekinšku novu tehnologiju i novi certifikat proizvoda
3. Beijing Demina Precision Machinery Co., Ltd. dobila certifikat visoke tehnologije
4. Beijing Demina Precision Machinery Co., Ltd. dobila Zhongguancun High-tech poduzeća certifikat
5. Prva nagrada 6. natjecanja za inovacije i poduzetništvo u pokrajini Jiangxi
6. Nagrada za izvrsnost u naprednoj proizvodnoj industriji 6. kineskog natjecanja za inovacije i poduzetništvo 2017. godine
7. Godine 2018., prva nagrada poduzetničke skupine prvog natjecanja „Stvaranje lijepog“ poduzetničkog natjecanja u Yichunu, Jiangxi
8. Mr.Shu Zhiyong-generalni direktor Demina Precision odabran je kao vodeći poduzetnički talent u “Double Thousand Planu” iz 2018. u provinciji Jiangxi.

Neke slike potvrde su sljedeće:

certificate

Ⅵ.Tržište proizvodnje

Naši proizvodi temelje se na kineskom tržištu. I naši klijenti uključuju više od 20 pokrajina, općina i autonomnih regija u Kini, a izvozi se u Sjedinjene Države, Meksiko, Turska i Japan, Južna Koreja, Malezija, Tajland, Indija, Singapur, jugoistočna Azija i druge zemlje.

Ⅶ.Naša usluga

Pre-prodaja:

Proaktivno pružite klijentima relevantne informacije o našim proizvodima, dajte korisnicima neke prijedloge za kupnju stroja koji najbolje odgovara njihovim potrebama i ovladajte načinom korištenja i održavanja stroja.

Na prodaju usluga:

Poštujte klijente i pružajte najbolju uslugu.

Pružanje tehničkih konzultacija za korisnike; potvrditi ono što im je potrebno i pružiti cjelovita rješenja za korisnike.

Nakon-prodaja:

Pratit ćemo tragove cjelokupnog procesa pružanja usluga i kvalitete proizvoda, posvetiti punu pozornost pritužbama i prijedlozima kupaca, pravovremene povratne informacije o tržištu, pravovremeno prilagoditi proizvode i vratiti nam proizvode koji uzrokuju probleme kvalitete, tako da kvaliteta proizvoda tvrtke i Razina usluge stalno se poboljšava i bolje služi većini korisnika.

Lisateave meie toodete kohta Rohkem teada
Copyright © Guangdong Hwashi Technology Inc Kõik õigused reserveeritud.